Panierowana feta smażona

6 Lis 2013

Przepis ten to mój pomysł na przystawkę, który zgłaszam do konkursu BlogerChef. Jest bardzo prosty i szybki w wykonaniu, a do tego niesamowicie pyszny. Panierowana feta smażona, podany z rukolą, oliwkami, kaparami i suszonymi podmidorami to wprost cudowne połączenie, mogłabym rzec „niebo w gębie”.

panierowana feta

Feta panierowana smażona

Panierowana feta smażona

Przyrządzenie:
Rozgrzej oliwę. Ser obtocz w roztrzepanym jajku z pieprzem oraz w bułce tartej. Smaż z obydwu stron na złoty kolor.
Podawaj na rukoli. Posyp kaparami, czarnymi pokrojonymi oliwkami, oliwkami z pastą paprykową oraz z suszonymi pomidorami.
Na górze posyp fetę świeżo zmielonym pieprzem.
Smacznego!
Feta panierowana smażona

Feta panierowana smażona

panierowana feta

Feta panierowana smażona

panierowana feta

Feta panierowana smażona

Podsumowanie
recipe image
Przepis na
Panierowana feta smażona
Dodano
Czas przygotowania
Czas gotowania
Całkowity czas
Średnia ocena
51star1star1star1star1star Based on 2 Review(s)




[instagram-feed]