Szparagi zawijane boczkiem posypane serkiem pleśniowym

13 Maj 2013

Szparagi zawijane boczkiem posypane serkiem pleśniowym

Sezon szparagowy w pełni dlatego trzeba skorzystać z dobroci natury i jeść ich teraz jak najwięcej! Sezon ten niestety nie trwa zbyt długo dlatego spieszcie się. Bardzo łatwe w wykonaniu i doskonałe w smaku szparagi zielone z grilla.

Szparagi zawijane boczkiem posypane serkiem pleśniowym

Przyrządzenie:
Szparagi umyj, złam i końcówki odrzuć. Zawiń je boczkiem. Ułóż je na tacce do grillowania lub do pieczenia (jeśli będziesz je przygotowywać w piekarniku). Posyp serem lazur złocistym. Piecz aż uzyskają ładny kolor i boczek będzie wyglądał na chrupiący.
Smacznego!
Szparagi zawijane boczkiem
Szparagi zawijane boczkiem
Podsumowanie
Przepis na
Szparagi zawijane boczkiem posypane serkiem pleśniowym
Dodano




This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot