6 Lis 2013
Królik z oliwkami to również moja propozycja do konkursu BlogerChef. To oczywiście propozycja na danie główne. Delikatne mięso królika połączone z białym winem, oliwkami i orzeszkami pinii jest obłędne. Dodane do niego puree ziemniaczano – selerowe z nutką rozmarynu i gałki muszkatołowej, sprawiło, że danie kompletne stało się fantastyczne w smaku.
Zapraszam bardzo serdecznie.
W sezonie pomidorowym staram się jeść jak najwięcej pomidorów, bo są pyszne i słodkie. Kombinuję z przepisami. Lubię je jeść z serem białym, dobrą oliwą z oliwek, nasionami chia i listkami bazylii. Pyszne są po prostu z cebulką i oliwą z oliwek. Podsumowanie Przepis naPomidory faszerowane Dodano 2016-08-09Czas przygotowania 25MCzas gotowania 20M Całkowity czas 45MŚrednia […]
Pierogi są pyszne! Uwielbiam w przeróżnych kombinacjach. Lubię też bardzo mięso z królika. Jest super zdrowe, idealne także dla dzieci. W związku z tym nie musiałam długo zastanawiać się nad tym przepisem. Pierogi z królikiem i jarmużem w sosie maślanym z szałwią wymiatają totalnie. Podsumowanie Przepis naPierogi z królikiem i jarmużem Dodano 2015-11-23Czas przygotowania 1HCzas […]