3 Cze 2015
Hej hej kochani! Pamiętacie zdobyte przeze mnie wyróżnienie w konkursie Blog Roku 2014? Dzięki sponsorowi – Wydawnictwu Insignis, już za tydzień lecę do Londynu, gdzie zjem kolację w restauracji Jamiego Olivera i dwukrotnie będę brała udział w warsztatach w szkole gotowania Jamies Recepease. Już nie mogę się doczekać.
W związku z tym chciałabym zaprosić Was do wzięcia udziału w konkursie, w którym do wygrania są książki z serii „Food Tube Jamiego Olivera”. „Food Tube Jamiego Olivera” to prowadzony przez Jamiego kanał na You Tube, zrzeszający miłośników dobrego jedzenia.
Spośród zamieszczonych na kanale filmów Jamie wybrał trzy tematy kulinarne, tworząc w ten sposób trzy unikatowe książki kucharskie:
Konkurs trwa od teraz do niedzieli 14.06.2015 r, do godz. 24:00
Do wygrania są trzy zestawy książek:
I zestaw zawiera książki „Szalony grill” oraz „Sezonowe słodkości”
II zestaw zawiera książki „Rodzinne przysmaki” oraz „Szalony grill”
III zestaw zawiera książki „Sezonowe słodkości” oraz „Rodzinne przysmaki”
Aby wziąć udział w konkursie, należy pod tym postem, w komentarzu opublikować autorski przepis na jeden z wybranych przez siebie tematów.
I zestaw wygra osoba, która przedstawi przepis na najbardziej oryginalne danie z grilla.
II zestaw wygra osoba, która opublikuje przepis na zdrowe i pyszne danie dla całej rodziny.
III zestaw wygra osoba, która podzieli się przepisem na najsmaczniejsze ciasto lub babeczkę.
Zwycięzców ogłoszę także pod tym postem w komentarzu, najpóźniej 16.06.2015 r
Zdjęcie przepisu nie jest obligatoryjne, choć mile widziane.
Każda osoba może zgłosić do konkursu nieograniczoną liczbę przepisów.
zapraszam serdecznie do gotowania i wzięcia udziału w konkursie. trzymam kciuki za was i czekam na super przepisy 🙂
Dorsz pieczony z szałwią i boczkiem Dorsza jadamy dość często. To jedna z najbardziej popularnych ryb bałtyckich. Chciałam przyrządzić go w sposób szybki i pyszny. Tak powstał dorsz pieczony z szałwią i boczkiem. Jak się zapewne domyślacie ten przepis powstał w ramach mojego uczestnictwa w projekcie Naturalnie Bałtyckie. Dorsz Mięso dorsza jest białe, soczyste, delikatne, […]
Szproty na ostro Nie dziwi Cię to zapewne, że w kolejnym moim przepisie rolę główną pełnią ryby. Powodem tego jest fakt, że już od ponad roku biorę udział w projekcie Naturalnie Bałtyckie. Tym razem przygotowałam super prosty przepis – szproty na ostro z sosem aioli. Serdecznie zapraszam. Szprot Mięso tej małej rybki jest białe i […]