6 Kwi 2018
Znacie konferencję Food Service Summit? Już 23-24 kwietnia 2018 roku w Łodzi spotka się 250 restauratorów, by pod fachowym okiem 24 wybitnych prelegentów i trenerów poszukać odpowiedzi na pytanie: jak zwiększyć sprzedaż? Czy i jak myśleć o upsellingu, delivery czy nowej restauracji?
Będzie to już 5. edycja „Food Service Summit” – największej ogólnopolskiej konferencji branży HoReCa. Celem spotkania jest przybliżenie trendów i dobrych praktyk prowadzących do zwiększania sprzedaży. To także neutralna platforma wymiany wiedzy, doświadczeń i budowania relacji integrująca środowisko związane z branżą. Jak na jubileusz przystało – będzie wyjątkowo! 2 dni intensywnej wymiany praktycznej wiedzy i doświadczeń, bogaty program wykładów i warsztatów, a także wieczorne after party.
„Program tegorocznego Food Service Summit jest odpowiedzią na bieżące wyzwania i problemy branży. Skupiliśmy się na zwiększeniu sprzedaży w restauracjach. Na czynniki pierwsze rozbierzemy kwestie upsellingu, modele dostaw i otwieranie nowych lokalizacji. Za najwyższy poziom merytoryczny konferencji odpowiada Grzegorz Kłos, człowiek, który o rynku wie wszystko i na własnej skórze przekonał się, co zrobić, żeby odnieść sukces w gastronomii. Jeśli chcesz w pełni wykorzystać potencjał swojej restauracji lub rozwinąć swój biznes, musisz wziąć udział w jubileuszowej edycji Food Service Summit! – powiedziała Agata Godlewska, redaktor naczelna „Food Service”, ogólnopolskiego miesięcznika branży HoReCa
Spotkanie jest adresowane do właścicieli i menedżerów restauracji, którzy poważnie myślą o profesjonalnym rozwoju powadzonego biznesu. Szukają nie tylko inspiracji, ale także sprawdzonych pomysłów na poprawę rentowności restauracji i co najważniejsze chcą poznać ekspertów branży i wykorzystać siłę networkingu do budowania marki osobistej lub prowadzonej restauracji.
Bilety do kupienia i więcej informacji o konferencji na http://foodservicesummit.pl/
Food Service Summit
Dorsz pieczony z szałwią i boczkiem Dorsza jadamy dość często. To jedna z najbardziej popularnych ryb bałtyckich. Chciałam przyrządzić go w sposób szybki i pyszny. Tak powstał dorsz pieczony z szałwią i boczkiem. Jak się zapewne domyślacie ten przepis powstał w ramach mojego uczestnictwa w projekcie Naturalnie Bałtyckie. Dorsz Mięso dorsza jest białe, soczyste, delikatne, […]
Szproty na ostro Nie dziwi Cię to zapewne, że w kolejnym moim przepisie rolę główną pełnią ryby. Powodem tego jest fakt, że już od ponad roku biorę udział w projekcie Naturalnie Bałtyckie. Tym razem przygotowałam super prosty przepis – szproty na ostro z sosem aioli. Serdecznie zapraszam. Szprot Mięso tej małej rybki jest białe i […]