28 Lis 2014
Ci z Was, którzy oglądali III edycję Top Chef, wiedzą z pewnością, że była wyjątkowa, według mnie najlepsza.
Tym razem poziom umiejętności kulinarnych uczestników przeszedł moje (i pewnie nie tylko) oczekiwania. Nie wiem, który z finalistów tak naprawdę był najlepszy, nie mówiąc o tym, że w finale spokojnie powinni się znaleźć Ci, którzy „odpadli” wcześniej. Mówię tu na pewno o Marcie Edmunds, Bartłomieju Witkowskim czy Marcinie Jabłońskim.
Miałyśmy „nosa” kto wygra program. Zrobiłyśmy to zdjęcie jeszcze przed nagraniem;)
W oczekiwaniu na wyniki…
Tytuł Top Chef zdobywa Marcin Przybysz!:)
Tej pięknej Pani nie muszę chyba przedstawiać:)
Grzegorz Łapanowski, Artur Augustyński i Anna Niedziałkowska
Marta Edmunds
Z moim mistrzem fota musi być zawsze:)
Marcin Czubak z córeczką
Paweł Wałęsa
Z Szefem Amaro fota obowiązkowa
Bartłomiej Witkowski
Maciej Nowak – uwielbiam:-*
No i wisienka na torcie – Hardkorowy Koksu!
III edycja programu Top Chef dobiegła końca. Nie ma już co oglądać w środy wieczorem. Nie mogę zatem doczekać się IV edycji i ciekawa jestem czy startujący w niej kucharze dadzą radę dorównać umiejętnościom uczestników edycji III.
Dorsz pieczony z szałwią i boczkiem Dorsza jadamy dość często. To jedna z najbardziej popularnych ryb bałtyckich. Chciałam przyrządzić go w sposób szybki i pyszny. Tak powstał dorsz pieczony z szałwią i boczkiem. Jak się zapewne domyślacie ten przepis powstał w ramach mojego uczestnictwa w projekcie Naturalnie Bałtyckie. Dorsz Mięso dorsza jest białe, soczyste, delikatne, […]
Szproty na ostro Nie dziwi Cię to zapewne, że w kolejnym moim przepisie rolę główną pełnią ryby. Powodem tego jest fakt, że już od ponad roku biorę udział w projekcie Naturalnie Bałtyckie. Tym razem przygotowałam super prosty przepis – szproty na ostro z sosem aioli. Serdecznie zapraszam. Szprot Mięso tej małej rybki jest białe i […]