Festiwal kuchni włoskiej E.Leclerc Radom – moje gotowanie!

Kochani, jak wiecie, bo zapraszałam Was na przybycie – 8 marca w hipermarkecie E.Leclerc miałam przyjemność przygotowywania dań kuchni włoskiej. To wszystko działo się dlatego, że trwa tam Festiwal Kuchni Włoskiej, na który nadal polecam się wybrać. Możecie kupić mnóstwo pysznych delikatesów włoskich w naprawdę dobrych cenach.
Bardzo mi miło, bo wielu z Was przyszło w sobotę, aby spróbować moich włoskich propozycji.

Przygotowałam pięć dań:

Crostini alla napoletana (zapiekany chleb z sardelami)

Palline e frutta (sałatka owocowa z kozim serem)

Coste di sedano farcite (nadziewane łodygi selera)

Fusilli alla napoletana (makaron fusilli w sosie pomidorowym)

Spaghetti alla puttanesca (spaghetti z sosem z oliwek i kaparów)

Przepisy na te dania są w moich kolejnych wpisach. Wszystkie są pyszne, nieskromnie przyznam i zdecydowanie polecam spróbować;)

Poniżej prezentuję kilka fotek z tego smacznego dnia.
Bardzo dziękuję dyrekcji  sklepu E.Leclerc za chęć współpracy ze mną oraz pracownikom za ogromną pomoc.
Dziękuję również dziewczynom z technikum gastronomicznego, które z ogromnym zaangażowaniem pomagały mi przygotować te wszystkie pyszności.