Grillowane białe kiełbaski z serem żółtym, włoską szynką, papryką i cebulą
Do boczniaków, o których we wcześniejszym poście dowiedzie się więcej – http://czosnekwpomidorach.blogspot.com/2013/05/grillowane-boczniaki-ze-szpinakiem.html, – proponuję białe kiełbaski. Aby je nieco urozmaicić owinęłam je serem i szynką włoską. Takie proste a takie pyszne!
Grillowane białe kiełbaski z serem żółtym, włoską szynką, papryką i cebulą
Przyrządzenie:
Kiełbaski owiń serem żółtym oraz włoską szynką. Nabij na patyczki razem z kawałkami cebuli oraz papryki. Ułóż na grillu i czekaj aż się ładnie przysmażą. Zjadaj z czym chcesz. W następnym poście 2 przepisy na sosy, które świetnie pasują. Możesz oczywiście użyć zawsze ketchup lub musztardę. Jak tylko lubisz!
Smacznego!