Food Service Summit 2018

6 Kwi 2018

5. edycja Food Service Summit już wkrótce!

Znacie konferencję Food Service Summit? Już 23-24 kwietnia 2018 roku w Łodzi spotka się 250 restauratorów, by pod fachowym okiem 24 wybitnych prelegentów i trenerów poszukać odpowiedzi na pytanie: jak zwiększyć sprzedaż? Czy i jak myśleć o upsellingu, delivery czy nowej restauracji? 

Będzie to już 5. edycja „Food Service Summit” – największej ogólnopolskiej konferencji branży HoReCa. Celem spotkania jest przybliżenie trendów i dobrych praktyk prowadzących do zwiększania sprzedaży. To także neutralna platforma wymiany wiedzy, doświadczeń i budowania relacji integrująca środowisko związane z branżą. Jak na jubileusz przystało – będzie wyjątkowo! 2 dni intensywnej wymiany praktycznej wiedzy i doświadczeń, bogaty program wykładów i warsztatów, a także wieczorne after party. 

 „Program tegorocznego Food Service Summit jest odpowiedzią na bieżące wyzwania i problemy branży. Skupiliśmy się na zwiększeniu sprzedaży w restauracjach. Na czynniki pierwsze rozbierzemy kwestie upsellingu, modele dostaw i otwieranie nowych lokalizacji. Za najwyższy poziom merytoryczny konferencji odpowiada Grzegorz Kłos, człowiek, który o rynku wie wszystko i na własnej skórze przekonał się, co zrobić, żeby odnieść sukces w gastronomii. Jeśli chcesz w pełni wykorzystać potencjał swojej restauracji lub rozwinąć swój biznes, musisz wziąć udział w jubileuszowej edycji Food Service Summit! – powiedziała Agata Godlewska, redaktor naczelna „Food Service”, ogólnopolskiego miesięcznika branży HoReCa

Spotkanie jest adresowane do właścicieli i menedżerów restauracji, którzy poważnie myślą o profesjonalnym rozwoju powadzonego biznesu. Szukają nie tylko inspiracji, ale także sprawdzonych pomysłów na poprawę rentowności restauracji i co najważniejsze chcą poznać ekspertów branży i wykorzystać siłę networkingu do budowania marki osobistej lub prowadzonej restauracji. 

Bilety do kupienia i więcej informacji o konferencji na http://foodservicesummit.pl/ 

food service summit

Food Service Summit